Ilmosin koirat hetken mielijohteesta Mikkeliin 13.7. agilitykisoihin, vaikka en muista koska ollaan viimeksi treenattu ryhmässä taikka harjoiteltu ominpäinkään pitkää rataa. Agilityrata vaikutti ihmeen kinkkiseltä 1.luokan radaksi ja estevälit oli maksi koirille todella lyhyet (enkä siis ollut ainut joka ajatteli näin ;) ). Joten asenteeni oli, että yritetään nyt vaan tehdä hyvät treenit. Särmä olisi saanut puhtaan radan, jos en olisi panikoitunut loppupätkällä ja ärjäissyt sille ihan varmuudeksi, ettei sukeltaisi ansaputkeen. Mutta ei Särmä ollut siis sinne edes menossa, niin nyt saatiin vitonen, kun pyörähti huutoni takia, ennen vikaa hyppyä :( Hölmö ohjaaja! Siro paineli omalla aksaradallaan ihan kivasti, vauhtiakin oli jonkin verran, mutta tokavikassa keppivälissä lopetti pujottelun, joten siitä tuli vitonen. Lopputulema oli että Särmä oli aksaradan 2. ja Siro 3. !! Ohoh molemmilla oli siis nollat enemmän kuin likellä! :D Vau, enpä ois uskonut, meidän olemattomalla treenaamisella! Niin ja makseissa siis oli 19 koirakkoa ja paljon bortsuja xD

Hyppyradalle olin ilmonnut vain Särmän ja huh sekin oli tosi kiemurainen ja muutamalla "ansalla" varustettu! Mutta hyppärillä sitten ohjasin huonosti ja Särmä rynnisti väärään päähän putkea. Eli hylky, mutta mentiin treenimielessä rata loppuun ja Särmähän meni tosi kivasti loppuradan pätkän, missä alunperin luulin meidän radan tyssäävän. Hyvä hyvä! Niin ja Mikkeliin mennään toistekin meinaa saatiin kahdet lahjakortit sinne :)

Tänään käytiin agilityn epiksissä ja Siro oli omalla radallaan aivan kuutamolla, kivaa sillä tuntui olevan, muttei mitään käryä mihin minä halusin sen menevän :D Särmä oli taas näppärä, ohjaaja vaan ei meinannut muutamaan paikkaan ehtiä ja ohjata oikein, mutta voitettiin kilpailevien maksi-luokka ja taas tupsahti ruusuke ja lahjakortti :) Täytyy vissiin tuon kirjavan otuksen kanssa alkaa treenata ahkerammin, josko niitä nollia alettaisiin joskus saamaan :)

siro_loikkaa-normal.jpg
Hah, löytyi jotain tosi vanhoja kuvia, niin laitanpa huvikseen tähän :D

sarma_loikkaa2-normal.jpg