Tänään aamu viideltä saavuttiin Kreetalta, joten reiluksi viikoksi on jäänyt tänne kirjoitteleminen. Oli ihan kiva loma ja meillä oli heti saavuttuamme lemmikkejäkin odottamassa! Heh ei onneksi mitään torakoita, vaan kissanpentuja, kylppärin ikkunan takana. Tässäpä vaaveista kuva. Äippähän heti hyppäsi sisään ja kehräsi jaloissa, mutta onneksi saatiin menemään pentujensa luo, niin ei tarvinnut pelätä, että ipanat tulevat ja tippuvat emän perässä lattialle.

Kreetalla oli hienot ilmat ja pakko lisäillä muutama maisemakuva. Tosin ihmetytti kun siellä täällä oli ihan slummimaisia "taloja", vaikka vieressä olisi ollut hieno rakennus...Niin ja näissä röttelöissä todella asuttiin.

Tässä esim. ihan kunnossa pidetyn talon viereinen yläkerros aika ruman näköinen, josko sitä näin pienestä kuvasta vaan näkee.

Tässä mukavempia maisemia.

Särmä ja Siro olivat lomamme ajan vanhemmillani hoidossa. Särmä oli innostunut mönkijästä! Heti kun faija oli yrittänyt sillä ajaa, oli Särmä loikannut syliin ja siinä sitten tyytyväisenä istui, kun ajettiin! Tässä kuva todisteena

Mutta nyt on mentävä univelkoja lyhentämään.