Oltiin tänään korkeavireen hallilla agilityn epävirallisissa kisoissa. Ensin oli junioreiden vuoro, elikä Särmä suorittamaan. Rata oli tosi helppo ja vaikka menin vähän hitaasti ja varmistellen, niin sijoituttiin junnujen 2. Särmä meni tosi kivasti, kun oltiin sen kanssa ekaa kertaa "kisoissa" ja vielä vieraassa hallissa! Tehtiin siis rata vain kerran.


Särmä radalla


Siro odottelemassa vuoroaan...

Siro oli mölli/1 luokassa ja rata oli aika kieputusta, tyttö voitti kuitenkin luokkansa! Tämäkin rata tehtiin vain kerran, Siro meinaa menee useimmiten toka radan huonommin, niin en ole nähnyt tarvetta "harjoitusradalle".


Siro radalla. Kamerasta loppui akku heti kuvan jälkeen...

Paikalla oli myös Amicus-eläintarvikeliikkeen järjestämä makkaransyöntikisa. JA kappas Siro voitti senkin (vaikka osallistujia oli paljon)! Minä kun luulin, että Särmä olisi ollut tässä yliveto, mutta Siron aika oli jotain 2.8 sekuntia ja Särmällä jotain päälle 4 sekuntia Heh tuomari ja palkintojen jakajakin naureskelivat, että kokoajan olen palkintoja hakemassa

Tämän jälkeen mentiin Särmän siskoa, Minttua ja Mintun omistajia moikkaamaan. Koirat juoksivat ensin pihalla innoissaan ja sama jatkui lenkillä  Kierrettiin ihan kiva lenkki ja koirat saivat olla vapaana. Tämän jälkeen suunnattiin vielä kahvittelemaan ja koirat olivat kaikki sisällä ja ihmeen rauhallisia. Tosin Särmä hoksasi, että Minttu tuoksui vielä juoksulle, niin piti sitä vähän kieltää kiusaamasta siskoaan.