Eilen oli kesätauon jälkeen ekat ohjatut agilitytreenit, Siron kanssa. Siro yllätti positiivisesti, kun meni kuumuudesta huolimatta ekan radanpätkän kunnon vauhdilla ja muutenkin kivasti. Vauhti alkoi seuraavilla radanpärkillä vähän hiipua, mutta muuten ihan kivat treenit. Yritän väsätä jotain ratapiirrustuksia, kun ehdin.

Eka rata oli vielä ihan suoraviivainen ja menikin ihan hyvin.

Toka rata aloitettiin samalta esteeltä mihin ensimmäinen rata loppui. 10. ja 11. este tehtiin takaa kiertoina. Kolmas rata oli vaikein ja Sirolla hiipui intokin, mutten enää kunnolla muista millainen se oli, niinpä en liitä ratapiirrostakaan

Tänään oltiin Kouvolassa BH-kokeessa ja sielläkin oli aikamoinen helle (autonmittari näytti +28 c, en tiedä pitikö paikkaansa, mutta koekentällä ei tuullut lainkaan niin ihan meinasi sinne läkähtyä). Kokeeseen lähdin melkein suoraan töistä ja matkalla, joku "varovainen" autoilija ajoi 60km/h satasen alueella, niin siinä sitten lähemmäs parikymmentä autoa meni hitaassa letkassa pitkät pätkät. Eli siis aika viime tinkaan olin kisa-alueella ja kuinkas ollakkaan minut oli arvottu nro. ykköseksi! Jes, en koiran kanssa ehtinyt lainkaan tutustua kenttään taikka saada sitä viriteltyä tai huijattua, että takussa olisi herkkuja, vaikkei ne nyt vaan tuoksu  Olin myös aatellut katsoa toisten suorituksista, kuinka pitkälle tulee kävellä, ettei tarvis itse laskea askelia No sittenhän keskityin vain ja ainoastaan laskemiseen ja Siro oli vähän ihmeissään, kun varmaan näytin tuimalta keskittyessäni, enkä lainkaan supissut/kehunut tms. seuruun aikana. Henkilöryhmässä koira oli vähän, että täh ketäs te ootte? (tätähän on tasan kerran aiemmin kokeiltu ). Jep noh vapaana seuruussa hellitin askelien laskemista vähän ja yritin keskittyä mitä Sirokin teki. Eipä tuo kauniilta näyttänyt, kun kontakti välistä katkeili. Heh tuomari tosin sanoi, että seuraa hyvin ja kontaktissa ollessaan erinomaisesti. Joopa kyllähän se paikkansa piti, mutta muuten olikin innoton ja vähempi hyvä esitys. Liikkeestä istumisessa jäi seisomaan (ihan niinkuin arvelin, liikkeen hinkkaamisesta huolimatta), siitä siis arvosanaksi puutteellinen . Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo ok, vähän vinosti istui eteen, kun vauhtia oli liikaa, taisi olla silti erinomainen. Paikallamakuu erinomainen.

Kaupunkiosuudessa kaikki ok, Siro ei kerta kaikkiaan edes vilaissut mitä ympärillä tapahtui, katseli vaan laiskasti, että missähän meidän auto on... Taisi raukka töröttää, kiinni ollessaankin, ihan paikallaan, vaikka sanoin vaan puolihuolimattomasti "odota", tuomari kun ehdottomasti halusi, että koira jätetään tällöin käskyn alle. Eli BH läpäisty !