Niinhän siinä kävi, että kolmisen päivää ennen tikkien poistoa, huomasin että Siron toinen leikkaushaava oli kokonaan auki! Tietysti asian vasta illalla suihkutellessa huomasin ja ei auttanut kuin laittaa vähän betadinea, kun en muutakaan haavaan ollut laittaa ja annoin myös kipulääkettä tytölle. Huonosti nukutun yön jälkeen soitto ell ja saatiin onneksi aika, suht pikaisesti. Hermoilin kun mietin joudutaanko koira taas nukuttamaan, mulla kun ei tällä kertaa olisi vapaata töistä, että voisi heräilyä valvoa ja toisaalta haavakaan ei vuotanut ja näytti ihan suht hyvältä. Ajattelin että leikkaavat auki, jotta voidaan tikata uudelleen tms. Mutta eläinlääkäri onneksi totesi, että haava oli ihan hyvin parantunut, vaikka tikit olikin leikanneet läpi ja vaikkei "mennytkään ihan niinkuin elokuvissa", niin ei koiraa tarvinnut nukuttaa tai puuduttaa, saatiin vain ohjeeksi suihkutella ahkerasti ja myöskin laittaa hunajavoidetta haavaan, eli haavan paraneminen vaan kestäisi vähän kauemmin. Kehui kyseistä voidetta tehokkaaksi ja täytyy myöntää, että onkin! Saatiin siis voide mukaan ja ohjeistukseksi ottaa yhteyttä jos paranemisessa tulee jotain takapakkia ja muutaman päivän päästähän tultaisiinkin tikkien poistoon, jossa tilanne tarkistettaisiin vielä.

Tikkien poiston yhteydessä todettiin, että avonainen haava oli parantunut hienosti, mutta varmuudeksi tulisi jatkaa vielä suihkuttelua ja voiteen käyttöä. Siro pussaili eläinlääkärin tuttuun tyyliinsä, raukka kun aina yrittää, että jos moikkaa nopeasti lääkäriä ja lipaisee myös nopean pusun, niin sitten varmasti voidaan jo lähteä kotiin? Kurvaa meinaa ovelle suoraan tämän jälkeen ja katsoo siellä häntä toivekkaana vispaten, että avaisiko joku? ;) Lääkäri toivotteli Sirolle hyvät Itsenäisyyspäivät ja Joulut ja Siro oli tyytyväinen huomiosta (välillä sentään huomioidaan etupääkin ;) Saipa Siro reippaana potilaana herkkujakin maisteltavakseen ja ne olikin tosi hyvän tuoksuisia, kun yksi pikkuinen nappula tippui lattialle, niin tytsykkä meinasia alkaa sen päällä kierimään! Siro siis joka ei ikinä lenkilläkään meinaa missään hajussa kieriä! Niin sitten tuommoisen pikku nappulan päällä...höperö tyyppi ;)

Nyt on melkein viikko kulunut tikkien poistosta ja Sirolla on vauhti päällä :) Vielä ajattelin muutaman päivän hoitoa jatkaa, mutta näyttää jo ihan hyvältä! Onneksi :) Tänään käytiin myös aksahallilla ja Sirokin pääsi vähän putkia, keppejä ja puomia menemään, en viitsinyt vielä hypyttää. Särmällä oli kivaa kun pääsi pitkästä aikaa hallille ja vauhtia sekä intoa riitti! :) Niin ja täytyy Särmän ansioksi mainita, että on todella hienosti käyttäytynyt Siron kanssa, aivan kuin olisi tiennyt että toinen tarvitsee rauhaa ja lepoa. Sironkin vielä ollessa pöpperöisenä nukutuksesta antoi tytön olla rauhassa ja kävi vain toisen valitellessa hellästi päälakea nuolemassa heart ja sitten kävi vähän matkan päähän pötköttämään ja vahtimaan toisen unta. Ulkoillessakin kulki rauhassa eikä lainkaan yllyttänyt tyttöä leikkiin, vaikka Siro olisi ajoittain halunnutkin riehua. Nyt toki leikkivät kun Sirokin on kunnossa.