Tänään koiruuksilla oli kiva päivä, kun Veera, Vanni ja Venka tulivat käymään. Kävin aamusta jo tekemässä muutaman esteen verran agilityä ja nyt lähdettiin koko poppoo tokoilemaan.

Tässä ompi Vanni noutamassa (huomaa kuonon hiekoitus, kun kapula täytyy hakea vauhdilla!)

Tässä Venka merkillä.

Ja tässä Veeran jalat ja Venka hienosti seuraamassa.

Nämä iloiset labbikset kyllä sai taas huomaamaan, että täytyisi meikäläisenkin vähän innokkaampi olla tokoilemaan. Siro oli paikallaolossa, kun Venka seurasi ja teki ruutua. Hyvin pysyi, vaikken ole selkä koiraan päin ollut kuin kerran. Sitten Siro sai seurata, alla kuvia.

Kiva kun sai kuvia, niin näkee oikeasti missä koira menee.

Siro sai tehdä myös ruutua ja oli innoissaan, kun ei olla tehty varmaan pariin vuoteen. Tehtiin myös muutama luoksetulo, sekä käännöksiä paikallaan.

Särmä pääsi myös suorittamaan, eli vähän seuraamista (joka on kyllä aika väljää ja peppu pojalla kääntyy herkästi ulospäin).

Seuraamista ja sivulla oloa...

Noutamista (toi kivasti, loppuasentoahan en ole vielä edes alkanut opettaa).

Särmä yllätti positiivisesti, kun ei kiinnostunut Vannin tai Venkan tekemisistä, vaan keskittyi hyvin (mutta tuossa suhteessa aina ollut helpompi kuin Siro). Seuraamisessa oli vaan liikaa intoa niin aluksi edisti ja peppu kääntyi ulospäin, sen jälkeen tekikin ihan ok pätkää. Jonkun aikaa vielä touhuttiin, kunnes tuli kuuma ja nälkä. Meille päästyämme koirat pyörivät jonkin aikaa, mutta rauhoittuivat kivasti. Särmä tosin yritti vähän ahdistella Venkaa. Syömisen jälkeen lähdettiin vielä uittamaan koiria ja alla kuvasatoa siitäkin

Särmä ei ihan yltänyt labbisten uimanopeuteen raukka oli vasta menossa, kun toiset jo tulossa!

Näin mallikkaasti tytöt noutavat!

Ja Särmä kans Kovasti poitsu jaksoi uida, ihmetteli vaan tyttöjen vauhtia ja intoa. Siro ei tänään taas halunnut uida, eikä edes hakea keppiä. Täytyy taas mennä itse uimaan, niin tyttönen ui kanssa.