Eilen kävin tekemässä koirien kanssa pienet agilityharjoitukset. Oli taas niin hellettä, ettei kovin pitkää rataa viitsinyt tehdä. Särmä oli taas ihan innoissaan ja Sirokin meni kivasti. Tokoiltiin myös kentällä ja seuraamiset meni kummallakin kivasti. Noutoa kokeilin myös, Särmä ei palauttanut loppuun asti, mutta innoissaan haki. Leikkittiin Särmän kanssa kapulalla, niin piti ja kiskoi kivasti. Siro toi ihan näppärästi en vaan ole vielä yhdistänyt loppuasentoa hakemiseen. Täytyisi asiassa edetä pikkuhiljaa.

Tänään aamulla tein koirille jäljet nurmelle. Sirolle tein aika pitkän jäljen, jolla esine, kulmia ja hiekkatien ylitys. Siro meni oikein kivasti ja tarkasti. Hiekkatiellä tarkisteli ihmeissään, että voiko jälki muka mennä hiekalla, jos kuitenkin menee tässä jommallakummalla puolella nurmella. Selviytyi kuitenkin itsenäisesti ja tästä kehut. Särmän jäljen tallasin loivia kaaria puolelta toiselle sisältäväksi ja tämäpä taisi osaksi olla turhan haastava. Täytyy siis seuraavan kerran tehdä vielä loivempana, ettei oikase. Alla kuva selventämässä askeliani.

Ehkä hiukan epämääräinen kuva, mutta siis loivaa kaartelua tein ja Särmä muutaman kaarteen oikaisi. Niin ja vauhtia oli pojalla ihan liikaa. Täytyy yrittää muistaa jatkossa tehdä jälkiä joiden lopussa ei ole mitään erityispalkkaa, ettei ole kiire loppuun.