Ollaan treenailtu jonkun verran. Kävin eräänä aamuna Pennalan hallilla ja tehtiin agilityn lisäksi tokoa/tottista ja esineruutua. Päällimmäisenä mieleen jäi, kun sain molemmille tehtyä tosi kivasti menneet esineruudut ja eteenmenot, vaikkei noita olla aikoihin harjoiteltukaan! Särmälle oon joka päivä tehnyt luoksetuloa pysäytyksellä ja kaukokäskyjä. Alkaa jo edistystä jonkun verran näkymään, mutta vielä on hiottavaa. Hitaasti hyvä tulee (ainakin toivotaan niin). Mutta positiivista on se ettei etene kaukoissa!

Justuksella on ollut kivaa, kun on saanut pompotella oman huoneen lisäksi eteisessä, keittiössä, kodinhoitohuoneessa, pesuhuoneessa ja saunassa. Eteisen pitkillä matoilla on kiva tehdä kunnon hepuliloikkia tai päättömästi pinkoa vaan täysiä.

justus_pinkoo-normal.jpg
Tässä sitä pinkomista ja koirat kattoo ihmeissään, kun ei niillä ole lupa tuollei kirmailla sisätiloissa :)

Justus_kaivaa-normal.jpg
Myöskin kaikki lattialla olevat koirien lelut pitää maistaa, heitellä sivuun tai tässä tapauksessa kaivaa. Myös Särmän häntää pitää kaivaa aina kun se puuhka eteen tulee...

justuu_lepaa-normal.jpg
Sitten kun on oikein saanut rällästää ja toteuttaa itseään, niin heitetään pötkölleen, että jaksaa taas kohta keksiä uusia kujeita.

s%26s-normal.jpg
Ja jottei tätä korista vaan kanin kuvat, niin laitetaan pari (tosin yli kk sitten otettua) kuvaa koiristakin. Landella juostiin kovasti, kuten Särmästä ja kielen pituudesta voi päätellä.

sarma_juoksee-normal.jpg
Autolla ei päässyt pihaan asti kun oli pyryttänyt tielle lunta, jonka pinta oli sitten lapioitsijan riemuksi jäätynyt, muttei kuitenkaan kestänyt auton painoa. Särmän piti pitää huolta, että myös lapion heiluttaja (isukkini) pysyy tallessa niin juoksi sitten tätä tien pätkää edestakaisin.

sarma_landella-normal.jpg
Tässä taisin huvin hetkeksi kieltää, niin piti tarkkana seurata mitä siellä mahtaa tapahtua, kun ei saanut katsomaan mennä.