Oltiin viikonloppuna mökillä ja koirilla oli taas hauskaa, kun saivat vapaana kokoajan olla. Veneeseen kummatkin meni kuin olisivat useamminkin semmoisella kulkeneet. Tässä vähän "tuulenviemää" kuvia koirista veneessä.

Veneessä piti katsella kaukaisuuteen.

Sironkin korvat (ja näköjään kielikin  ) lepatti hienosti.

Särmän sisäinen colliekin taisi löytyä?

Mökillä oli ollut kunnon ukkonen edellisviikolla ja salama oli osunut kahteen läheiseen puuhun. Käytiin jälkiä koirien kanssa kummastelemassa.

Tässä kolmikko koolla

Sirotin

Ja Särmä vapauden huumassaan! Aika maatavoittava askel

Tänään kävin ennen töitä agilityhallilla ja tein kummankin kanssa rataa sekä yksittäisiä esteitä. Särmä sai harjoitella puomia niin, että loppuun laitoin alustalle palkan. Aika hyvin tuo näyttää oppineen, että lopussa tulee jarruttaa, kun halusi pysähtyä jo ennenkuin yletti palkalle (vaikken sanonut koiralle mitään). Yksittäisenä esteenä harjoiteltiin myös rengasta. Tehtiin myös takaakiertoja ja hyppyjä niin etteivät olleet suorassa linjassa. Kepeillä kokeilin jättää palkan alustalle, keppien loppuun, mutta heti kun kehuin, Särmä yritti oikaista herkuille. Niinpä tehtiin ihan vaan tuttuun tyyliin, niin että saa palkan minulta ja hyvin sujui. Siro meni pidempää rataa ja harjoiteltiin kahta vierekkäistä uun muotoista putkea, niin että ohjasin koiran saman hypyn jälkeen milloin mihinkin putken päähän. Hyvin meni, mutta on kyllä niin paljon herkempi mun kropan liikkeisiin kuin Särmä. Sirollekkin kokeilin keppejä niin, että palkka lopussa. Ei toimi meikän koirilla tuo. Siro meni tosi hitaasti ja haluttomasti, katotaan taas joskus, jos hoksaisi homman.

Tokoiltiin myös vähän. Särmä seuraamista, liikkeestä maahanmenoa, luoksetuloa ja kaukokäskyjä. Seurasi alku innon jälkeen suorassa ja muutkin liikkeet sujuivat kivasti. Siro teki täydellisen liikkeestä istumisen! Jes, hiljaa hyvä tulee Seurasi hyvin, liiankin tiiviisti osittain. Tein myös eteen-lähtetyksen meni lujaa ja suorastaan tipahti maahan käskystä! Käytiin tämän jälkeen vielä vähän kävelemässä ja koirat riehuivat keskenään. Tänään ei päästy Särmän kanssa haku-harkkoihin, kun työvuoro osui just huonosti päällekkäin.