Eilen satoi kaatamalla koko aamun ja osan päivääkin. Siro laittoi aamulenkille lähdettäessä jarrut pohjaan ja pakin päälle (ja sujuvasti yritti peruuttaa kiinni menevästä oviaukosta, kun näki satavan kaatamalla!). Kuvassa "iloiset" koirat, pika pihalla käynnin jälkeen. Mulla oli kengätkin aivan täynnä vettä, kun tulin sisälle.

No kyllähän se sade joskus lakkasi, niin kävin koirien kanssa parkkipaikalla vähän tokoilemassa (lue: naapureita viihdyttämässä). Sirokin meni innokkaasti maahan, vaikka oli märkä maa. Yritin myös aikani kuluksi ilmoittaa Siron kahteen eri BH-kokeeseen, laihoin tuloksin, kummatkin oli täynnä (tätä ennen kahteen muuhun BH-kokeeseen)!  En kyllä olis uskonut, että syyskuun koekin voi olla täysi, muttei ollut edes varapaikkoja vapaana! Eli homma siirtynee ensi kesään, syyskuukin olisi ollut siinä ja siinä, pystyykö Siro onnettoman karvapeitteensä kanssa paikallaoloa suorittamaan (siis jos kylmä ilma). Tai en epäile etteikö pysyisi, en halua vaan koiraa kohdella epäreilusti (tuo kun palelee ja tärisee jo kesällä, jos tuulee kovasti!).

Tänään oli mätsäri ja Essi sekä Moona saivat (tai oikeasti joutuivat ) esittämään Särmän. Minä olin meinaa samaan aikaan Siron kanssa agilityn epiksissä, enkä ehtinyt ajoissa. SUURET kiitokset vielä Essille ja Moonalle! . Särmä oli kuulemma liian nuori niin sai sinisen (pentujen ikäraja, kun oli alle 9kk). Sinisissä poitsu ei sitten sijoittunut, mutta saipa nähdä ihmisvilinää ja koiria Siro meni agiradalla kivasti, itsellä ei vaan vauhti riittänyt ja ohjasin huonosti hypylle, josta tippuikin rima. Keinu oli myös turhan lennokas, mutta siitä ei "tuomari" tainnut virhepojoja antaa. Tykkäsin kyllä Siron menosta, otti kivasti kontaktit ja kuunteli, vaikka oli tosi nopea. Niin ja tosiaan tein koirille aamulla jäljet ja Särmä meni tähän astisista pisimmän jälkensä. Ihmeen tarkasti poitsu meni nyt ja 90asteen kulmankin suoritti oikeaoppisesti. Siro jäljesti myös kivasti, yhdestä kepistä tosin mentiin yli.

Mutta vielä positiivisinta tälle päivälle oli, että Särmä pääsi haku-ryhmään! Maanantaina mennään ekaa kertaa, saas nähdä miten poitsu menee Ilmaisuahan ollaan jo vähän harjoiteltu, hakemista ei ollenkaan.