Toissapäivänä (ke) oli Siron agilityharkat ja tyttönen oli ihan hassu! Liekö innostui, kun Marko oli pitkästä aikaa mukana, niin piti vissiin sille näyttää kuinka kovaa Siro osaa juosta! Muutenkin hömppäili eikä oikein kuunnellut ja oli hepulin saanti ilme nassullaan. Mutta ihan kiva, kun oli noin innoissaan Jotain rataa tehtiin, joka oli äärettömän pitkä ja vaikea muistaa, kun mentiin samoja esteitä vain vähän eri järjestyksessä monta kertaa.

Särmän treenit oli eilen ja harjoiteltiin twistiä ja saksalaista. Poitsu meni ihan kivasti, jotenkin vaan lopussa väsähti, eikä enää loppusuoralla irronnut niin vauhdilla. Pitää harjoitella joskus omalla ajalla, nuo ohjauskuviot vielä selvemmäksi, ettei olla ihan kaikkia aloitettuja unohdettu tammikuun loppuun mennessä (jolloin alkaa seuraava kurssi). Juotiin hallilla glögiä ja popsittiin kaikkea hyvää ja Sirokin sai vaihtelua seuraneidin rooliinsa, kun pääsi Varjo aussien (7 kk) kanssa leikkimään!

Tänään töistä päästyä vein koirat lenkille ja takaisin tullessa, niiden "riemuksi", pesin molemmat. Oli sen verran rapakeli ulkona, että ajattelin että samapa se peseekö koko koiran vaiko puolet koirasta