Taas unohtunut kirjoittelut pitkältä ajalta, mutta yritän tähän vähän muistella mitä ollaan tehty. Elikä treffattiin ainakin Särmän siskon ja siskon omistajien kanssa pitkästä aikaa ja olipa mukana Aava-lansukin. Aavalla oli Särmän riemuksi juoksut ja Mintulla vasta lopuillaan, eli oli aika ahdistelua tuo Särmän toiminta kaikenaikaa frown Nyt tuntuu, että Särmä ei ole aikoihin nähnytkään kuin juoksuisia tyttöjä ja pojalla kun on muutenkin turhan paljon intoa yrittää astua kaikkia koiria (myös uroksia, eikä mitenkään pomottamismielessä), niin tämä ei ainakaan auta asiaa. Aavakin poikaa yritti hammastaa, mutta eihän se Särmän mielestä tehnyt typystä kuin entistä mielenkiintoisemman! Mutta kiva oli siskoa nähdä ja Aavaakin, joka oli kyllä todella nopea ja ketterä rotuisekseen!  Laitetaas tähän tapaamisesta muutama kuva.

Särmällä ilme taas kohdillaan.

Tässä poseerataan hienosti smiley Ehkä aavistus kokoeroa?

Keskiviikkona oltiin agilityn epiksissä ja Särmäkin pääsi osallistumaan. Olin rataan tutustuessa ihan, että voiko olla enää helpompi, mutta eihän tuo mitenkään hyvin mennyt kummankaan kanssa laugh Siro vetäisi yhden kaarteen vähän laajaksi ja meni ohi hypystä, Särmä taas tuon kohdan meni hienosti vaikka sillä on yleesä niin lennokkaat loikat, että tiukemmat käännökset hankalia. Mutta Särmä meni väärään päähän putkeen, kun en tainnut poikaa edes ohjata laugh Mutta tulipahan Särmälle taas uusi kokemus. Alussa se olikin tekemässä tokojuttuja ja ihan selvästi hämillään, kun käskinkin hypyn taa odottamaan. Sirolle taas tuotti vaikeuksia se kun Marko oli mukana ja sitä olisi pitänyt päästä pitämään silmällä, että on varmasti tallella. Koira meni siis todella hitaasti ja alun odottelussa vaan pälyili huolissaan taakseen, että missä se Marko oikein on. Tämän takia ei voi Marko tulla mihinkään kokeisiinkaan mukaan, kun Sirolle on paha paikka jos joutuu toisesta eroon, vaikkei nyt suoranaisesti kehästä karkaakaan, niin ainakaan ei keskity normaalisti. Sirolla on myös tapana tietää koska puhumme puhelimessa ja sitten tyttö alkaa kyttäämään kaikkia tutun värisiä autoja, että joko se tulee meidät hakemaan! Näin ei siis tapahdu, kun puhun muiden kanssa puhelimessa laugh

Torstaina käytiin Essin ja Rian kanssa hallilla ja tehtiin toko/tottis juttuja. Särmä muisti hienosti tulla luoksetulossa "tule"-käskyllä eteen, vaikkei olla aikoihin tehty, kuin suoraan sivulle tulona. Särmä oli paikallaolossa aika pitkän aikaa (ainakin tuntui pitkältä ajalta) ja pysyi hienosti vaikka Riaa käskytettiin jne. Tehtiin Rialle ja Särmälle pari hakuharjoitusta mitkä meni huipusti! Illalla lähdettiin vielä hakutreeneihin, jotka menikin vähemmän huipusti. Annoin ohjeeksi että maalimiehet olisivat lähellä niin että poitsu oppisi suoria pistoja tekemään "ukon " löydyttyä ennen kuin ehtii kaartaa mihinkään. Noh ensimmäinen oli jossain ainakin 60metrissä ja koska oletin olevan ihan lähellä niin ihmettelin, kun koira ei löydä, juoksee vaan kauas kunnon lenkin. Kutsuin ja lähetin uudestaan ja taas sama homma. Nyt vein koiran eri paikkaan ja vasta pitkän ajan jälkeen löysi. Lähetin toiselle puolelle ja sieltä löytyikin ihan ok. Kolmatta ei olisi enää kanattanut tehdä koska koira oli aika väsy jo (vaikka oli ilta oli aika lämmintäkin), löysi maalimiehen, mutta ennenkuin alkoi haukkua kuuli kun nelospiilolle mentiin ja jäi vaan sitä katsomaan, eikä sitten enää haukkunutkaan! Olin aivan ihmeissäni, kutsuin koiran ja lähetin uudestaan nyt haukkui mutta aika innottomasti. Nelospiilon meinasin jättää väliin, mutta toiveajatteluna ajattelin, että josko menisi paremmin niin lopetetaan siihen. Nytkin viivytteli haukun aloituksessa, mutta aloittaessaan haukkui tiheämmin kun kolmospiilolla ja maalimies leikitytti kunnolla. Omituista käytöstä, Särmä kun on ollut ihan väsymätön tähän mennessä, mutta varmaan vaikutti tuo huono alku ja juoksi varmaan siinä itsensä piippuun, törmäsi myös risukossa johonkin kantoon niin että rysähti. Autossa oli myös kontti kiinni, sillä metsä kuhisi hyttysiä ja Siro-parkaanhan ne iskevät armotta kiinni kaikkialle, kun ei ole alusvillaa suojana. Niin ehkä Särmällä oli autossakin jo lämmin odotella, siis auto oli kyllä varjossa, mutta onhan tuolla turkkia ihan erilailla kuin Sirolla. Täytyy ottaa tässä joku päivä uusiksi, niin että Särmä tekee helppoja löytöjä ja saa super palkkoja niin eiköhän se siitä.