Elikä keskiviikkona oltiin Essin ja Rian kanssa hakujuttuja treenaamassa. Ria sai ensin ilmaista (haukkua) ja haukkuikin paljon paremmin kuin ennen. Tyttö sai etsiä myös muutaman kerran. Särmä pääsi kanssa haku puuhiin ja ekalla kerralla olikin niiiiin hauskaa, että juoksi suoraan Essin syliin blush Pari seuraavaa kertaa menikin järkevämmin, eikä törmännyt. Oli vaan ihan älyttömän kylmä ilma, niin ei kauaa viihdytty. Sirokin sai Essin etsiä ja oli kivaa!

Torstaina mentiin Petran kanssa katsomaan BH-koetta ja aikeena oli treenata sen jälkeen, kun kenttä tyhjenee. Aino näytti pelittävän lelupalkalla oikein kivasti, intoa oli enemmän kuin herkuilla. Särmää tosin häiritsi, kun Ainolla oli niin mahtava tennispallo mikä vinkuikin kutsuvasti smiley Särmä siis teki seuraamista, paikalla oloa, luoksetuloa ja jääviä. Liikkeestä maahanmenossa jäi kertaalleen istumaan ja meni hitaasti maahan. Jotenkin tämä on nyt aika ajoin alkanut tökkimään, teki kyllä hyvin, sitten kun otettiin useampi kerta peräkkäin. Eli tästä lähin täytyy noita maahanmenoja alkaa tehdä vähän kaikkialla. Luoksetulossa Särmä jäi ekalla kerralla istumaan vinoon, muuten ihan jees. Sirokin pääsi kentälle hömpöttelemään ja oli nyt oikein iloinen oma itsensä, koska kenttä ei enää ollut pelkkää vesilätäkköä. Siro seuraili, teki liikkeestä seisomista ja paikallaan käännöksiä.

Tänään aamusta lähdin kentälle ja Siro pääsi ensin tekemään. Eli seuraamista pitkä pätkä käännöksineen ja tempon vaihteluineen, ennenkuin palkka. Sitten liikkeestä maahammeno (huippu!) ja sen jälkeen luoksetulo, jonka jälkeen palkka repulta. Ei näyttänyt ihan valtavasti haittaavan, vaikka maahanmenosta ei saanut kuin kehut ja taputukset, välillä kun voi moisesta masentua laugh Tehtiin vielä hyppy pari kertaa ja oikein hienosti meni. Särmän kanssa ensin leikittiin ja sitten seuraamista ja palkka hyvien käännösten jälkeen. Sitten pidempi pätkä seuraamista ja palkka perusasennon jälkeen, hyvin meni! Liikkeestä maahanmenoja, nyt meni ihan ok, nopeampi tosin saisi olla, muttei jäänyt arpomaan olikos tämä istuminen vai maahanmeno. Luoksetulot hienot! Hyppy meni kanssa ihan nappiin yes Siro pääsi vielä tekemään pätkän seuraamista ja eteenmenon. Tein ensin kipon kanssa, jonka sisälle laitoin herkun sekä kannelle, vietiin yhdessä ja lähetin seuraamisesta, meni vauhdilla kipolle ja käskystä maahan. Ja koska saan aina spontaaneja ideoita, niin seuraavaksi lähetin Siron ihan seuraamisesta eteen-käskyllä ilman, että olisin edes näennäisesti vienyt sinne jotain. Ja tyttöhän lähti täysiä ja maahan käskyllä tipahti hienosti! Oho olisin voinut veikata, että yrittää silmillään vielä etsiä purkkia, mutta ei, vaan meni suoraa ja lujaa eli tosi hyvin! Särmäkin pääsi eteenmenoa kokeilemaan, mutta vaan pallolle ja purkille, meni kivasti.