Oltiin Särmän kanssa (ehkä pari vkoa sitten?) pelastuskoira porukan hakutreeneissä, johon Essi meidät kivasti järkkäsi mukaan. Tehtiin kaksi erillistä harjoitusta ja täytyy myöntää, että aavistuksen jänskätti miten poitsu vielä muistaa. Lähti kyllä innokkaana, löysi ja ilmaisi, muttei oikein jäänyt leikkimään ja löytyipä ihania tyttöjen pissojakin. Mutta toisella vuorollamme, poika toimi oikein pätevästi! Maalimiehet ottivat kaksi lelua niin saivat pojan leikkimään pidempään kanssaan. Se kun ehti edellisessä ryhmässä oppimaan, että kiiruusti vaan mamman tykö lelun kanssa. Minun mielestä taas maalimies kuuluu olla tärkein ja samaa mieltä oltiin tässä porukassa. Sai kovasti kehuja, kun on noin innokas, nopea ja sosiaalinen ja sekös emännän mieltä lämmitti ;) Vaikutti tosi kivalta porukalta, kun ajatuksetkin meni hyvin yksiin, niin mielellään ängettäisiin mukaan toistekin!

Essiä tulee myös kiittää siitä, että aloitettiin ihka uusi harrastus! Meinaa koiratanssi! :D Mukavaa hommaa, kun ei tarvi olla niin tosissaan. Eka ryhmätreeni takana ja hauskaa oli. Aloitettiin siis opettelemaan ennen ekaa kertaa; peruuttamista, pyörähtämistä (edessä ja sivulla) sekä jalkojen välistä pujotteluja. Tärkeitä taitoja siis ;) ja pyörähdys on jo Särmälle helppo edessä sekä oikealla että vasemmalla ollessa. Pakittaminenkin sujuu muutaman askeleen verran ja pujottelu pienellä käsiavulla! Tähän me pyritään ;)

Uskomatonta, että koira tekee kaiken tuon eikä ohjaaja näytä sille juurikaan käsimerkkejä tai muita eleitä. Huono laatuhan tuossa videossa on, mutta hauska esitys!