Tänään aamutuimaan lähdettiin ajelemaan kohti Porvoon näyttelyä. Särmän kanssa oltiin paikalla jo hyvissä ajoin ja käppäiltiin eestaas. Tavattiin Minttu-sisko ja Särmä "vähän" hullaantui, kun tytöllä oli juoksut. Tämän jälkeen Särmä oletti, että kaikilla ympärillä olevilla on, kun tuoksui vissiin niin ihanalle. Jopa Rölli veljeään ja Robia (sukua myös isän puolelta) yritti astua että hormonit on vissiin alkanut hyrrätä. Mutta ihan hyvää harjoitusta Särmälle, että tottuisi juoksuisten lähellä olemiseen (herkut kelpasi kyllä , mutta muuten olikin koheltamassa vähän kaikkien koirien luo tasan yksi asia mielessään). Mutta ennen kehää kokeilin miten poitsu liikkuu ja kokoajan haki kontaktia (luulee kait seuraamisen olevan kyseessä). Parina päivänä olen yrittänyt poitsua palkata siitä kun ravaa ja katsoo eteenpäin (siis heitin herkun koiran eteen, ettei katso minuun sen saadessaan), muttei vissiin vielä oivaltanut, muutoinhan nuo näyttelykuviot onkin jäänyt harjoittelematta. Tuomaroimassa oli Irlannista oleva mukava setä, joka huvittavasti kommentoi, kun Särmä suikkasi pusun heikäläisen poskelle, että "Thanks, love you too" Ja minä jo etukäteen huolestuin, että Särmä kuolaa sedän hienon puvun, kun joutuu makkaran palaa katselemaan Noh poitsu sai ERI:n ja tässä arvostelu:

Nice young dog. Lots of potential. Good size. Good proportions. Nice coat. Excellent collar. Correct plains of head, although a little raw. Needs better lay back of shoulder and fill of chest. Good anglulations rear. Moved well aroud the ring.

Nähtiin näyttelyssä Särmän kasvattaja ja kaksi siskoa, eli Minttu ja Dina sekä velipoika Rölli. Donna (Capricolelaisia myös) oli hienosti VSP. Kehien jälkeen lähdettiin Särmän kanssa kohti kotia, muttei suinkaan tyhjin käsin, vaan pitihän pojalle vähän treenivälineistöä ostaa (ihan kuin noita leluja ei olisi jo ihan tarpeeksi ).

Tässä Särmän uudet aarteet!

Sitten mentiin... tai no antaa Särmän antaa vinkkiä minne?

Ja jottei Siro jää vähemmälle, niin Sirokin saa osallistua kuva arvoitukseen

Aika hupaisa (ylimeilinen) ilme kaverilla...

Mutta siis landelle mentiin olihan se siinä melkein matkan varrella (n. 55 km). Nyt sai sitten Särmäkin toteuttaa itseään ja juosta, painia ja vähän vielä enemmän juosta ympäriinsä, aamulla kun ei käyty kunnon lenkillä. Makkaran grillauksen ajan koirat kummasti jaksoivat olla riehumatta, mutta kyllä taas sen jälkeen paineltiin pitkin peltoja. Tässä pihalta pari kuvaa, missä näkyy muutakin kuin kaksi viivaa

Särmällä taas ilme kohdillaan!

Ja pikkaisen myös tanssia tai ehkä paremminkin painia!

Ja pikkasen poseerausta!