Tänään piipahdettiin taas Siron kanssa eläinlääkärillä, varmistamassa voidaanko kuuri jo lopettaa vaiko eikö. Eipä ollut tyttönen vielä kokonaan kunnossa, joten vielä viikko jatketaan antibioottejen napsimista ja sitten uudelleen syyniin :( tiukassa tuntuu olevan! Täytyy kyllä ensikerralla harkita, josko poistetaan koko rauhaset, jos ei kerran ota parantuakseen.

Itse olen ollut flunssassa jo lähes viikon ja nyt kun muuten olo alkaa helpottaa, niin yskä tullut tilalle. Kuumeessa olin siis ti-pe ja koirilla ollut aika lyhyitä lenkkejä ja varmaan ajoittain muutenkin tylsää, kun eivät ole päässeet mitään ihmeellistä tekemään. Tosin Siro on nauttinut olostaan, kun on saanut kainoloon käpertyä nukkumaan päivälläkin. Tässä eräänäkin päivänä havahduin hereille kun oli hirveän kuuma (osaksi kuumeestakin johtuen) ja totesin että Sirosta ei näkynyt nenänpäätäkään, kun kaveri oli peiton alla ihan kokonaan ja niin tyytyväisenä, vaikka mullakin oli tuskallisen kuuma. Ollaan siis majailtu nyt mun porukoilla (kun Markon vanhemmat olivat käymässä ja olivat siis Lahden kämpillä), niin on koirillakin täällä erikoislupa tulla sänkyyn, toisin kuin kotona. Niin ja onhan noilla omia nojatuolejaankin melkein joka huoneessa. Hienosti tietävät mitkä olkkarin tuoleista ovat niille sallittuja ja mitkä vain kaksijalkaisia varten :) Särmäkin tykkää kovasti nojatuolissa nukkua, kun on siihen kerrankin tilaisuus.

Talolla on hommat hienosti edenneet, kun juurikin Markon vanhemmat tulivat sitä varten, että pääsevät auttelemaan. Harmitti, kun mullakin olis kerrankin ollut vapaata niin sitten olin niin kuumeessa ja voimaton, etten lainkaan pystynyt tontille lähtemään muutakuin la ja su, Markon äiti maalasi sisätilat ja tapetoi, enää siis puuttuu kodinhoitohuoneesta maalit ja mitä sinne nyt sitten tuleekaan. Isänsä siivosi ja järjesti paikkoja ja laitteli putkia ja saunan kuntoon jne. Mun vanhemmatkin hääräsi tontilla milloin enemmän ja milloin vähemmän, milloin maalaten ja milloin autotallia ja kattoa laitellen. Hommaa riittää ihmeen paljon, mutta ihmeesti ovat aikaankin saaneet! Että nythän tämä projekti on oikein kivalla mallilla :) Kuvia voisin tänne täräyttää jossain vaiheessa, kunhan saan ladattua!