Noniin nyt on viikon loma Barbadoksella takanapäin ja vähän haikealtahan se tuntui jättää mahtavat hiekkarannat ja hirveä helle, mutta toisaalta oli koiriakin jo kovin ikävä.

rantaa-normal.jpg
Tässä sitä hiekkarantaa, joka jatkui koko saaren ympäri!

apina-normal.jpg
Tässä apina, joita vilisteli luonnonpuistossa vapaana.

Kotiuduttiin siis sunnuntaina ja koirat olivat iloisia! Siroa piti halia monta kertaa :) Aikaero tuottaa vieläkin vaikeuksia, kun illalla ei väsytä, mutta aamulla sitäkin enemmän. Onnistuin myös saamaan flunssan, kun vilustuin ensimmäisellä lennolla, eikä asiaa auttanut se etten osaa nukkua lentokoneessa. Matkamme meinaa kesti sen reilu 20h, niin vähän tuli univelkaa. Siro pääsi heti maanantaina lenkille rhodeseurassa (Särmää en ottanut, kun olisi vaan innostunut juoksuisesta tytöstä).

kolmikko_ravaa-normal.jpg
Olipa taas nastaa juoksennella Paten ja Esmen kanssa!

Käytiin myös tiistaina Pennalassa agilityilemässä ja tokoilemassa. Koirat olivat ihan intona! Tänään mentiin Essin ja Katjan kanssa Kukonkoivuun tekemään parit haku- ja esineruutuharjoitukset. Särmä risteili hienosti, mutta ei ollut tehnyt ennen harjoitusta missä maalimiehet näkösällä, niin pojalla kesti vähän hoksata. Tehtiin välissä esineruutu ja Särmähän meni mallikkaasti!

s_esine-normal.jpg
Haa eka esine löytyi!

S_esine2-normal.jpg
Toinenkin! Hienosti meni!

Sirokin pääsi etsimään ja täytyy sanoa, että innollahan tuo lähti...vaikkei tosin tytöllä ollut mitään käryä mitä oli tekemässä :D

siro-normal.jpg
Mutta metsässä juoksentelu oli Siron mielestä silti kivaa!

Sitten tehtiin vielä Särmälle normaaliharjoitus, eli maalimiehet valmiiksi piilossa ja poju etsimään. Eka löytyi hienosti, hyvä ettei törmännyt, kun mitään pusikkoahan ei Särmän mielestä kannata metsässä kiertää, vaan läpi vaan täysillä! Seuraavalle lähetin, niin poitsuhan nappasi piilolle menojäljen ja alkoi kylläkin suht ilmavainuisesti sitä takajälkenä painelemaan. Kutsuin pois ja lähetin niin menikin hyvin! Suorempaa kuin yleensä, vaikka maalimies oli suht kaukana. Sitten Siro sai mennä tapaamaan Katjan pientä Torsti-collie poikaa. Vähän tyttö yritti leikkiä, mutta koska satoi (tihutti) niin haittasi hienohelmaa, eikä oikein pystynyt kuin naamaa pyyhkimään. Särmä sai myös pikkupojuun tutustua ja hienosti oli, ei törmäillyt taikka hutkinut tassuillaan. Vau, alkaakohan tuo jo vähän aikuistumaan ;)

mallia-normal.jpg
Tässä Särmä opettaa pienelle hyviä tapoja...kuralätäköstä juomisen saloja nääs.

menee_lujaa2-normal.jpg
Torstin mielestä Särmä oli heti kiva, liekö tuo samanmoinen väritys näyttänyt tutulta :)