Ollaan nyt jopa vähän treenailtu, männä viikolla käytiin Tuulin ja Chilan kanssa hallilla, tekemässä vähän aksaa & tokoa. Käytiin myös muutamaan otteeseen lenkillä ja koirilla oli kivaa, kun saivat Chilaa vuorotellen juoksuttaa :)

Tänään aamusta käytiin korkeavireen hallilla ja mukana menossa siis Essi & Ria, Moona & Melli ja Tiia & Maisa. Särmällähän meni taas lujaa, muttei ihan niin lujaa mitä edellisellä kerralla. Tehtiin kivoja ja uusiakin juttuja mm paikallaan istumista, ruutua uusin jipoin (ei olla montaa kertaa ylipäätään tehty), luoksetuloa pysäytyksellä (niin että oli takapalkka ja TOIMI!), kaukokäskyt ei muuten takapalkalla toiminut, seuraamista niin, että heitin patukan loitommalle -> ei oikein hoksannut, vaan lähinnä häiritsi, sivuaskeleita seuraamisessa ja vähän agiesteitä. Puomilla naksuttelin alastuloa ja ylösmenoa, katsotaan ensikerralla tuottiko tulosta. Tehtiin myös noutoa, mikä menikin muuten ihan kivasti, mutta rupesi useamman kerran "pelaamaan" kapulalla, pyöritteli tassuillaan ennenkuin otti, eli apuohjaaja täytyy ensi kerralla pyytää pitämään kapulaa aloillaan. Luovutti ihan hyvin. Hallitreenien jälkeen lähdettiin vielä Essin ja Feron kanssa lenkille (mulla oli molemmat hauvat mukana). Takaisin tullessa poikkesin myös löytöeläintalolle piiiitkästä aikaa, ei näkynyt lainkaan tuttuja, muutakuin pari kissaa, joita kävinkin paijaamassa.

Illalla menin myös käymään koirien kanssa Renkomäen hallilla. Särmä sai tehdä paikkamakuuta, paikallaan istumista, noutoa, ruutua, seuraamista ja hyppyä uutena juttuna niin, että käskin istumaan esteen taa ja tekikin tosi hienosti, vaikkei olla ennen tehtykään. Siro teki seuraamista, paikallaoloa, ruutua ja kaukokäskyjä.