Eilen käytiin agilityhallilla ottamassa keppejä, hyppyjä, putkea ja Särmä sai tehdä myös puomia (oli matalaksi laitettu, niin ei viitsitty sitä Siron kanssa tehdä). Siro meni kepit ihan kivalla vauhdilla ja muutenkin oli tosi hassuttelevalla päällä. Särmä meni kepit oikein taitavasti ja puomikin meni kivasti, niin että malttoi jäädä kontaktille. Siro sai kokeilla myös hyppytekniikka harjoitusta ja ihme kyllä tuohan osasi sen ihan oikein mennä. Me kun ei tuommosia olla ennen tehty.

Tämän jälkeen lähdettiin metsään/suolle/pitkospuille lenkille Annan ja Taikan kanssa. Ensin päästettiin Taika ja Särmä riehumaan ja vasta hetken päästä Siro. Rhodetytöt kun välillä eivät ihan ymmärrä toisiaan ja Siro on välillä vähän tosikko Taikan suhteen. Kummaa kun meillä sisällä ollessa Taika on ihan paras kaveri, vaikka luulisi että ahtaissa paikoissa olisi juuri toisinpäin. Sitten taas ulkona kun mennään lujaa, niin Siro virittää itsensä vähän turhankin kanssa ja on pakko rähjätä jos Taika törmää liian lähelle tms. Nyt tytöt pitivät itse pientä etäisyyttä, niin kaikki meni sopuisasti. Mulla itselläni ei tosin mennyt sopuisasti hyttysten kanssa! On se kumma, kun ne heti laumana on mun kimpussa, vaikka vieressä olis ollut muitakin pistettäviä!

Tänään Siro on keskittynyt lähinnä auringon palvomiseen. Pihalla köllii silmät kiinni, kun on niin mukava olla lämpöisessä!