Aamupäivällä suunnattiin Essin ja Rian kanssa, Kukonkoivun metsiköihin, aikeena hakuilla ja ajaa muutamat jäljet. Ensin tehtiin Rialle ja Särmälle jäljet, jonka jälkeen Essi meni piiloon. Hain Rian ja lähdettiin omistajaa etsimään. Aluksi tosin vein koiraparan ihan väärään osaan metsikköä Ihmettelin jo, että onko se Essi itselleen kaivanut poteron, kun ei munkaan silmään osunut, vaikka tarvottiin Rian kanssa alueella hyvän aikaa eestaas Sittenpä hoksasin, että ollaan ihan väärässä paikassa ja Ria saikin oikealla alueella heti hajun ja päästin tytön löytönsä luo! Sitten Ria pääsi jäljelle ja jäljesti kivasti, pikkaisen pyöri, mutta Särmän jäljestykseen verrattuna huipusti! Särmällä oli sellainen kiire (en todella tiedä mihin) etten meinannut perässä pysyä. Särmä sai myös kertaalleen etsiä Essin ja olikin ihan selvästi ihmeissään, kun olikin tuttu tyyppi piilossa!

Essi tallasi Sirolle jäljen, joten itsellä ei ollut mitään tietoa missä jälki meni niin oli koiraan luotettava ja kyllähän tuo silloin tällöin makkaran löysi ja loppuun  päästiin. Tässä kuva jäljeltä.

Siro sai vielä kokeilla hakua ja etsi ja haukkui ihmeen hyvin (ei ole etsinyt ikinä vieraita). Innostuipa tyttö leikkimäänkin Essin kanssa.

Illalla Sirolla oli vielä agilityharkat ja ensimmäisellä radalla tyttönen meni laiskasti. Toinen rata mentiinkin jo vauhdikkaammin, kun ei ollut jatkuvasti takaakiertoja ja suunnanmuutoksia. Vikasta radasta jäi ihan hyvä fiilis ja tällä erää kepitkin mentiin innokkaammin kuin vähään aikaan.