Tänään käytiin Hollolan hallilla ja tavattiin siellä Essi ja Tiia koirineen. Särmän tokoiluun en ollut tyytyväinen, oli jotenkin pihalla että mitä ollaan tekemässä, ei keskittynyt normaalisti ja seuraamisessa poikitti ja liikkeelle lähdettäessä äänteli :( Ei kiva, täytyy vähän yrittää lähiaikoina panostaa tokoharjoituksiin. Tiia siis liikkuroi seuraamispätkän ja jäävät. Jäävät meni vissiin ihan ok, jotenkin ei jäänyt niistäkään hyvä fiilis itselle. Hypyllä ei malttanut seisahtua kunnolla vaan tepasteli etutassuillaan, hinkattiin sitten useamman kerran, niin että onnistui. Siro pääsi tekemään samaan aikaan Rian kanssa ja tyttönen oli oikein kivalla tuulella! Vaikka yritti aavistuksen sataa, niin Siro seurasi taitavasti ja hyppy & jäävät sujui kivasti. Innostui myös leikkimään patukalla kunnolla! Siroon olen enemmän kuin tyytyväinen :)

Sitten Särmä pääsi paikallaoloon Rian ja Stiinan (sakemanni/staffi) kanssa ja makasi todella hyvin. Pää ei pyörinyt ja makasi keskittyneesti koko ajan :) hyvä. Sitten tein muutaman seuraamispätkän, jotka menikin jo paremmin taisi olla vaan intoa aiemmin liikaa. Särmän kanssa kokeilin myös noutoa niin että saa pallon kun hakee kapulan ja yritin myös saada sen istumaan kapulan kanssa muttei ollutkaan järin helppoa. Toisaalta pitää kapulaa melkein parempana kuin palloa niin täytyy pohdiskella miten ruvetaan asiassa etenemään.

Käytiin Essin kanssa vielä tekemässä agilityä ja Siro meni ihan kivasti, kepitkin! Särmällä taas intoa liikaakin, mutta ihan kivasti kuitenkin ohjautui ja kepit on kivat! Välillä vaan ei malttaisi pujotella kahta viimeistä väliä. Muuten meni ihan kivasti, herkempi mun liikkeeseen reagoimaan kuin Siro. Niin ja mä olen vähän alustavasti kysellyt Sirolle aksakisoihin viejää/ohjaajaa ja saattaapi olla, että Siro saapi välillä osallistua eri ohjaajalla. On meinaa mulla melkein poikkeuksetta viikonloput töitä ja viikolla aina iltavuoroa, niin ei meinaa ehtiä. Kattoo nyt mitä siitä tulee vai tuleeko mitään, kun Sirolle on kuitenkin oma väki niin tärkeitä, että voi tulla keskenkaiken mammaa ikävä :)