Käytiin tänään aamusta mustikoita keräämässä ja koirat saivat juosta vapaana. Tämän jälkeen nähtiin Essin, Feron ja Rian kanssa kentällä, vähän tokoiltiin. Olipas Ria kasvanut! Tässä pari ottamaani kuvaa Riasta.

Oli ehkä vähän iso patukka...

Ria on nätti tyttö!

Ja Särmän patukka oli kiva!

Siro sai ensimmäistä kertaa elämässään olla paikallaolossa niin, että vieressä koira (Fero) tekee luoksetuloa (muita liikkeitä kyllä tehty, mutta nyt olikin ideana testata lähteekö, kun joku toinen käskee). Tyttönen ei yrittänytkään lähteä. Sitten kokeiltiin liikkeestä istumista (niinkuin joka päivä parin viikon aikana!) ja eihän se sujunut, teki milloin seisomisen ja milloin maahanmenon. Ärsyttää kun nuo aikaisemmin opetellut jutut on niin vahvasti Siron mielessä  Hinkkailin liikettä useampaan kertaan, josko tyttö hoksasi mistä sai palkan. Siro sai leikkiä myös Rian kanssa ja tällä kertaa Ria olikin Siron mielestä todella kiva ja mielenkiintoinen tyyppi!

Kokoeroa vielä...

Muttei se hirveästi haitannut!

Tosin välillä piti Siroa toppuutella, ettei pentua huido tassuillaan tähän tyyliin!

Särmäkin sai kivasti häiriötä paikallaoloon, kun Ria ja Fero kuljeskelivat sen ympärillä. Hyvin poitsu pysyi, vaikkei sen kanssa kunnon häiriössä olla montaa kertaa treenattu. Ria kävi Särmää nuuskuttelemassakin eikä poitsu liikkunut. Tein myös seuraamista poitsun kanssa, mutta helposti poikittaa.

Ria vei patukan Särmän ulottuville, niin Särmä oli innoissaan, että kiskotko mun kanssa?

Tänään kävin myös pitkästä aikaa eläinsuojeluyhdistyksellä, ja jotenkin siellä oli paikat muuttuneet ja ei kuitenkaan ollut. Kissoja oli ainakin ehkä viisi kertaa vähemmän kuin ennen mutta parempi niin.

Illalla käytiin vielä poistelemassa tapetteja keskustan kämpästä, koirat vaan torkkuivat ja ottivat rennosti, vaikkeivat ole montaa kertaa kämpällä käyneet.