Tänään käytiin jo aamupäivästä Essin ja Rian & Feron kanssa hallilla. Tehtiin Särmän ja Rian kanssa samaan aikaan seuraamista sikinsokin ja muutamia liikkeestä jääviä. Särmä sai myös tehdä pidemmän paikallaolon niin, että Essi touhusi samaan aikaan Rian kanssa. Menin myös itse tavallista kauemmas ja ihan hyvin poitsu pysyi :) Särmä sai harjoitella taas eteen luoksetuloa ja kertaalleen tuli suoraan sivulle. Perusasennosta maahanmenot ei oikein sujunut, täytyy jatkossa muistaa harjoitella. Sirokin sai tehdä pitkästä aikaa paikallaolon ja tavallista pidemmän seuraamisen, meni ihan ok. Tehtiin myös parit jäävät ja kaukojakin vähän.

Käytiin myös hallilla tekemässä parit radan pätkät. Särmä herätti hilpeyttä vauhdillaan ja haukkumisellansa. Alkusähläyksen jälkeen menikin ihan kivasti. Sirokin meni ihan hienosti, mitä nyt putkeen sujahti pariin otteeseen ilman käskyä. Nimeään kuuntelee hienosti, mutta jos sanon tässä tai täällä niin ei juurikaan reagoi, siis jos jotain kivaa ompi nenän edessä ;) Kiva oli käydä treenailemassa, kiitokset Essille ja Tomille seurasta!

Illalla lähdettiin vielä käymään Nooran, Kaapo-vaavin (vaunuissa) ja Ronjan kanssa lenkillä. Särmä oli innoissaan vanhasta rouvasta, muttei sentään kiusannut sitä jatkuvasti niinkuin nuorempia tyttöjä. Juoksivatkin jonkinmoista pätkää ja Siro oli hassulla päällä, kun piti kokoajan haukahdella, öristä ja muutenkin koikkelehtia joka suuntaan. Ja jotain positiivista meinaa hyttysiä oli aavistuksen vähemmän mitä aikaisempina päivinä, mutta olihan noita vieläkin.

Niiin ja mikäkö oli selvää säästöä? Eli tuli eilen inspiraatio ja ompelin itselleni "treenitaskun" (vai mikä lienee oikealta nimeltään?). Siis ihan päästäni kehittelin, niin olisi voinut olla syvemmät taskut, mutta muuten tuo menettelee kyllä, mitä nyt värinsä puolesta näyttää joltain raksatakilta, mutta ei sattunut olemaan muun väristä kangasta mikä olisi yhtä kestävää ja vedenpitävää...Laitetaas pari kuvaa.

elikä eestä...

ja takaa. Säästyihän tuossa se 30-40 euroa, vaikkei kaunis ole, niin saapi kelvata :)