Tänään lähdettiin jo aamusta kohti Kouvolan näyttelyä. Olin siiis ilmoittanut molemmat koirat näyttelyyn ja tietysti minun tuurillani molempien kehät oli merkattu alkaviksi samaan aikaan! Onneksi Essi lupautui esittämään toisen koiran (isot kiitokset vielä Essille avusta!). Siron kanssa siis paineltiin raviradan vastakkaiselle puolelle, aikeena/toiveena saada edes se H. Noh tyttönenhän taisi tehdä liikkeidensä avulla tuomariin vaikutuksen ja sai ERI:n & SA:n! Särmäkin menestyi omassa kehässään kivasti ja sai EH:n ! Tässä muutama kuva Särmästä kehässä.

Tässä lennokasta menoa...

ja tuomarin tutkimuksissa.

Siron arvostelu:

Classic type. Excellent expression. Balanced angulation. Excellent mover.

Särmän arvostelu:

Kookas erittäin hyvän tyyppinen nuorukainen. Oikea raajaluusto, rungon tulisi olla täyteläisempi. Varsin lupaava pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Liikkuu vielä kovin löysästi edestä ja takaa.

Näytelmien jälkeen käytiin vielä Essin koirujen kanssa kävelemässä ja Siro leikki taas innoissaan Rian kanssa. Särmäkin vähän yritti, mutta jotenkin ei osaa leikkiä pennun kanssa tarpeeksi varovasti, eikä muutenkaan oikein ymmärrä, että noin pienen kanssa voi leikkiä. Siro on kyllä ihan innoissaan Riasta ja ihmeen nätisti osaa sen kanssa temmeltää. Mentiin tämän jälkeen vielä porukoilla käymään ja varsinkin Särmä väsähti, raukka kun ei ole koiria noin paljon pitkään aikaan nähnyt, niin vissiin oli rankka näyttelyreissu