Jo aamusta lähdin koirien kanssa agilityhallille. Siro sai ensin suorittaa, hinkattiin keppejä ja kokeilin eri tyylejä. Eli palkka keppien loppuun alustalle, heitän patukan kun kepeistä suoriuduttu, pidän herkkua kädessä taikka taskussa. Ja tulos oli että parhaiten toimi, kun palkka oli kädessä, vaikken sillä ohjannut. Patukka palkka oli ihan mieleinen myös. Täytyy siis näitä tapoja tehdä vaihdellen, josko into kepeille palaisi. Tehtiin myös muutamia hyppyjä, takaa kiertäen ja välistä vetäen sekä muutama sylikäännös, nämä sujui paremmin kuin luulin. Keinua tehtiin myös pari kertaa pelkältään ja muutaman kerran niin että oli radalla.

Särmä sai tehdä välistävetoja hypyillä ja putken väärään (kauempaan) päähän irtoamisia, meni huipusti! Keppejä tehtiin Särmänkin kanssa, kokeilin sillekkin patukkaa palkaksi, mutta kuumuu siitä ihan liikaa eikä keskity. Herkku palkalla kepit meni ihan hyvin ja vauhdikkaasti.

Sitten siirryttiin ulos, mutten ehtinyt kuin treeniliivin kaivaa repusta kun HOT:tilaisia alkoi tulla kentälle. Niinpä tehtiin pikapikaa tokoilut siinä autojen välissä, lähinnä seuraamista ja jääviä liikkeitä.