Taas kulunut aikaa viime kirjoituksesta, mutta siis on toki Särmäkin jo päässyt Justus-pupuseen tutustumaan. Muuta kuvaa en nyt löytänyt kuin tämmöisen.

sarma%26justus-normal.jpg
Särmä yrittää Justusta aina pussailla naamasta ja käyttäytyy oikein kivasti ja rauhallisesti sen kanssa!
 

Eilen oltiin Särmän kanssa Marko Vuorenmaan tokokoulutuksessa ja saatiin ihan kivoja vinkkejä noutoon ja seuraamisessa poikittamiseen. Tiia siis ystävällisesti meidät kutsui, vaikka oltiinkin ihan väärän rotuisia sakemannikarkeloihin ;) Särmä myös sai kummasteltavaa, kun Marko teki häiriötä Särmän ollessa sivulla, istumassa parin metrin päässä minusta sekä makaamassa. Poju oli ihmeissään, kun ei herkun houkutteluun saanut lähteä mukaan eikä reagoida "maahan, vapaa..." jne käskyihin, kun piti vaan kuunnella minua, vaikka toinen niin kutsuvasti nenän alla herkullakin ohjasi. Makuulla ollessa ei tainnut pahemmin mihinkään reagoida, muuten kyllä vaatii harjoitusta! Nyt ei muutakuin oppeja treenaamaan, niin päästään joskus sinne avoimeenkin kisaamaan. Alla Kristiina Kerttulan ottama kuva, meidän noutohommista.

sarma_nouto-normal.jpg

Tänään oltiin Essin kanssa hallilla ja Essillä oli tuttunsa koira, Leevi (vanhaenglanninbulldoggi), mukanaan. Voi kuinka hauska ja herttainen otus! :) Mihähän tykästyin tuohon touhottajaan ihan täysillä (kun ei ollut länkisäärinen ja happea haukkova kuten nämä näyttelytähdet...). Siro oli vähän nihkeä tästä uudesta tuttavuudesta, yllättävää sinänsä. Mutta juoksentelivat sentään vähäsen.

Siro%26Leevi-normal.jpg
Tässä siis Leevi!

Siro%26Leevi2-normal.jpg
Pikkasen sentään pystyi Siro pinkomaan pojan kanssa :)

Leevi%26S%C3%A4rm%C3%A4_menn%C3%A4%C3%A4
Särmäkin pääsi Leevin kanssa leikkimään, vaikka ei aluksi ajateltu päästää, pojat kun aika samanikäisiä, niin en ollut varma mitä Särmä tuumii. Aluksi Särmä oli häntä pystyssä ja polleena, mutta kivastihan pojat sitten leikkivät kun vauhtiin pääsivät!

Leevi%26S%C3%A4rm%C3%A4_pieni-normal.jpg
Särmällä tosin meni vähän kovaa...

Leevi%26S%C3%A4rm%C3%A4_pieni2-normal.jp
...eikä Leevi oikein meinannut pysyä perässä.

Leevi%26S%C3%A4rm%C3%A4_menn%C3%A4%C3%A4
Särmä viipotti milloin mihinkin suuntaan, olipa nastaa!

Leevi%26S%C3%A4rm%C3%A4_pieni3-normal.jp
Kiva ettei Särmää haitannut vaikka toinen vähän selkäänkin yritti ja tassuillakin mätki.