Tänään käytiin moikkaamassa Essin ja Tomin uutta perheenjäsentä, Riaa.

Tässä Ria-neitonen!

Siro ja Särmäkin pääsivät pikku sakemanniin tutustumaan.

Tässä Särmä ja Ria tutkimassa toisiaan...

Ja hetken päästä Ria jo Särmää komensi leikkimään

Tässä Ria ja Siro tutustumassa.

Mukavan reippaalta pennulta Ria vaikutti, Särmänkin villoista yritti nappailla kiinni ja Särmä oli vähän ihmeissään, että mitä se nyt yrittää Toki kun Särmä loikkasi vauhdikkaammin kohti niin pentu väisti, mutta osasi Ria myös komentaa leikkimään! Siro ei käynyt kuin kerran pentua nuuhkaisemassa ja sitten keskittyi maisemien katseluun. Kuvia piti tietenkin suloisesta vaavista ottaa

Tässä maistellaan...

ja tässä ihmetellään maailmaa

Mentiin vielä Rian moikkaamisen jälkeen, Siron ja Särmän kanssa uimaan ja Sirokin siis nyt polskutteli innoissaan. Tässä taas uintikuvia.

Särmä kävi myös uiskentelemassa ilman liivejä ja hyvin meni. Aluksi aina tyyli on vähän hukassa, mutta kun ui vähän aikaa, niin alkaa sujua.

Illalla kävin vielä agilityhallilla ja tein molempien kanssa vähän rataa. Siron kanssa erilaisia käännöksiä ja pidempää rataa. Särmän kanssa hyppyjä, keppejä ja puomia ja vähän lyhempiä radan pätkiä. Tämän jälkeen menin kentälle tokoilemaan. Sirolle ensin pitkä seuraaminen ja kunnon palkka, seuraavaksi lyhyempää pätkää ja palkkausta hyvien käännösten jälkeen. Tämän jälkeen otin Särmän kanssa seuraamista ja yritin palkata heti, kun poitsu oli oikeassa asennossa (suorassa). Seurautin myös hallin seinän vierustalla, niin ei pystynyt poikittamaan ja palkkailin tiheästi. Siro sai tulla taas suorittamaan ja  otin sen kanssa liikkeestä istumista. Siro teki aluksi jatkuvasti seisomisen tai hitaaaan istumisen, niinpä kävelin eestaas ja käskin koira istumaan sen seuratessa, kävellessä perässä ja joka puolella ympärilläni, palkkasin vain varmat istumiset ja vain suullisesti hitaat/epävarmat. Ihan vaikutti hoksaavan, katsotaan nyt. Sitten sai Särmä tulla vielä tekemään pari liikkeestä maahanmenoa, jotka meni oikein mallikkaasti ja nopeasti ! Tehtiin myös pari luoksetuloa, osa eteenistuen ja osa ohi palkaten, meni oikein kivasti!