Tänään oli niin nätti ilma, että lähdin porukoilta käppäilemään koirien kanssa kohti Mustia & Mirriä. Särmästä oli tosi hauskaa käydä kaupassa pitkästä aikaa ja nuuskutella kaikkia ihania herkkuja. Kaupassa oli myös Petran, Aino-rotikka ja Särmä Ainoa kovasti liehitteli. Tuli ostettua puruluita ja pakaste lihaa ja lohta. Kotimatka menikin sateessa taapertaessa.

Illemmalla lähdettiin Nooran, Nandon ja Ronjan kanssa lenkille. Särmä on omasta mielestään kovasti miehistynyt ja yritti milloin Ronjan ja milloin Nandon selkään hyppiä. Nando kyllä pojalle sanoi topakasti, ettei tarvitse, muttei Särmä muistanut kuin hetken Koirat kyllä juoksenteli ihan kivaa kyytiä osan lenkistä, Siro tosin pongasi loppumatkasta jonkun riistan hajun ja loikki nenä pystyssä pitkin metsiä, niin ei ehtinyt tärkeämmältä tehtävältä keskittymään leikkiin.

Särmällä oli tänään agilitytreenit, jotka meni ihan kivasti. Harjoiteltiin pimeää putkikulmaa, takaaleikkausta, takaakiertoa ja pitkää suoraa. Särmä meni yllättävän hyvin renkaankin, vaikkei olla sitä montaa kertaa tehty. Kepit meni ilman käsiapuja! A-este meni turhan lujalla vauhdilla, pitää alkaa sille hiomaan loppukontaktia. Mutta kokonaisuudessaan treenit meni oikein nappiin!