Toissapäivänä lähdin Essin ja Ria-pennun kanssa harjoittelemaan kaupungilla kävelyä (siis lähinnä Ria harjoitteli uusien juttujen kohtaamista). Eipähän tyttönen vaikuttanut olevan mistään moksiskaan. Käytiin samalla Mustissa & Mirrissä ja tällä erää siellä oli Peppi-cavalieri "työvuorossa". Käppäilyn jälkeen vietiin Ria kotiin uinumaan ja lähdettiin Feron, Siron ja Särmän kanssa vähän pidemmälle lenkille.

Eilen oli tarkoitus lähteä Annan ja Taikan kanssa lenkille, mutta kunnon kaatosade esti aikeet. Niinpä tyydyttiin tekemään agilityä hallilla ja päästämään koirat aina sateen tauotessa, pihalle leikkimään keskenään (alla kuvasatoa).

Tässä Taika ja Särmä ihmettelee...

Tässä juostaan...

ja tässä lennetään!

Siro ja Taika leikkivät tällä erää oikein nätisti, Särmä vaan yritti sotkea kuvioita, ahdistelemalla Taikaa. Siron kanssa en tehnyt agilityä, kun meillä oli illalla vielä harkat. Treeneissä ei onneksi satanut meidän vuorolla, muiden kylläkin. Tehtiin pitkä rata, mutta tein pätkissä, että pääsin Siroa palkkaamaan. Ihan haastava rata oli ja huomasin, että jään liikaa tuijottelemaan koiran tekemisiä, eikä oma eteneminen silloin suju toivotulla tavalla. Sirolle on tullut joku ihme juttu, kun ei hae kunnolla putkeen ja ennenkun pongasi putken suut tarpeettoman kaukaakin ja silloinkin kun niihin ei olisi tarvinnut sukeltaa Mutta nyt jouduin saattamaan sitä todella lähelle putkea, ennenkuin meni, outoa. Täytyy käydä lähipäivinä putkia treenaamassa ja palkkailla niiden jälkeen, niin josko taas niihin huvittaisi mennä. Muuten rata ok. Ensi viikolla onkin cup-kisat treenipäivänä, niin saas nähdä mennäänkö niihin osallistumaan ihan vaan huvin vuoksi.

Tänään aamusta sai koirat tienata aamuruokansa tokoilemalla. Särmä teki seuraamista, liikkeestä maahanmenoa ja luoksetuloa. Jatkettiin myös eilen aloitettua seisomisen harjoittelua, meni ihan näppärästi. Siro teki seuraamista, liikkeestä seisomista, paikalla oloa ja sivulle tuloa/askeleen siirtymisiä.