Meille on nyt tullut muutamia eläimiä lisää, meinaa yhteensä 15 kpl! Tosin 13 näistä on viisiraitabarbeja ja yksi partamonni. Eli siis Marko halusi akvaarion niin nyt meillä uiskentelee myös kaloja. Alla kuvia.

akvaario-normal.jpg

Tässä siis akvaario!

viisraitabarbit-normal.jpg
Tässä niitä viisiraitabarbeja.

Ja koska Marko halusi akvaarion niin pitihän munkin joku uusi elikko saada ;) Eli viime sunnuntaina meille muutti kanipoika, joka ristittiin Justukseksi. On vaan sen verran vilkasliikkeinen, ettei meinaa kunnon kuvia saada. Kiva ja reipas pupu, muttei vapaana ollessa ilman pyristelyä anna ottaa syliin, häkistä saa kuitenkin nostaa miten vaan. Eli vähän käsittely harjoitusta vaan!

Justus_tutkii_pieni-normal.jpg
Justus edustaa rotua pienirex ja väriltään siis tuommoinen musta otter.

Koirat ovat totutelleet kanin läsnäoloon portin ja häkin takaa ja kumma kyllä Siro on se jonka uskalsin ensinnä päästää pupuun lähemmin tutustumaan! Siro on ihan ihastunut uuteen pikkukaveriinsa! Särmä taas ajoittain jähmettyy ja vaanii kania kuin lammasta konsanaan niin en ole sitä vielä uskaltanut päästää lähempää tuttavuutta tekemään.

Justus%26Siro_pieni-normal.jpg
Sirolla on korvat takana ja häntä vispaa hirveästi, kun puputti on niin ihana. Justus jo kertaalleen nappasi Siron häntäänkin kiinni, mutta Siroa ei haittaa lainkaan. Siro myös tekeytyy pieneksi ja käy aina kanin viekkuun maate, ettei toista hirvittäisi. Vaikkei Justusta hirvitäkkään, vaan se kiipeilee Siron päällä ja kiipeilee sen naamalla.

kiipeilyteline_pieni-normal.jpg