Käytiin eilen Essin, Tomin, Rian ja Feron kanssa hallilla ja tehtiin vähän agility pätkää ja hakua. Särmällä meni taas lujaa, mutta ohjautui ihan kivasti, eikä ehkä räksyttänyt mennessään niin paljon kuin yleensä? Siro oli jotenkin hassu ja touhusi ihan omiaan. Kun yritin laittaa tyypin esteen taa odottomaan niin väkisin oli kääntämässä itseään väärään suuntaan, kuin missä rakentamamme radanpätkä oli. Muutenkin oli vähän heikosti kuulolla.

Sitten mentiin pihalle ottamaan vähän hakua, ensin sai Ria etsiä ja sitten Särmä. Särmä vaan oli tosi intona ja piippaili, seurasi kyllä hyvin ennen lähetystä. Tomia oli haukkunut heti nähdessään ja juossut ohi ennenkuin oli oikeassa kohdassa, Essin etsi kyllä, mutta oli tullut todella lähelle ilmaisemaan. Että treenitauko ei ole ainakaan tehnyt terää laugh Sirokin pääsi etsimään, mutta ei oikein touhusta ymmärtänyt. Tomia ei ryhtynyt ilmaisemaan vaan oli lähdössä Essiä etsimään ja hassutteli muutenkin taas omiaan. Saatuaan patukan palkaksi riepotti sitä ihan intona ja ravisteli niin, että läiski sillä samalla itseään! Huh fiksun näköistä toimintaa...
Sitten napattiin koirista muutamia kuvia.

Ensin pojat poseerasivat...

Komea kaksikko :)

Sitten pääsi Siro poseeraamaan Feron kanssa, vaikka näköjään ei osaa ees kameraan katsoa ;)

Siinä kaverukset :) (Siron punkkipanta ei siis ole oikeasti noin kireä, tytöllä vaan on tuota kaksoisleuk...höm löysää nahkaa ;) niin näyttää hiukka epäilyttävältä)