Tänään suunnattiin kohti Hausjärveä ja aussie erkkaria. Essi lähti seuraksi, kiitos siitä :) Kun päästiin paikanpäälle oli junnut juuri alkamassa. Tuomari jakeli tyydyttäviä ja hyviä aika paljon, junnuissa taisi yksi saada ERI:n. Tässä vaiheessa jo alkoi tuntua siltä, että ei taida meillä olla mahiksia, varsinkin kun kaikki osallistujat olivat aikamoisen turkikkaita.

Särmä esiintyi mielestäni ihan ihmeenkin nätisti, kun ei pahemmin olla harjoiteltu juoksemista, tosin kontaktissahan tuo oli koko ajan. Niin ja vähän ihmetytti kun tuomari ei kysynyt mitään, ei koiran ikää tms. Eikä juurikaan tunnustellut koiraa, taputteli lähinnä. Essi nappaili meistä hienoja kuvia, kiitos siitäkin! Mutta tämä vuodatus ei näköjään anna niitä nyt ladata niin laitan myöhemmin :( Särmä sai siis H:n ja seuraavanlaisen arvostelun:
Handsome, young male. Wonderful condition. Great posternum?. Long in topline. Sidewinding when he gaits.
Eli tuo vika lause vissiin tarkoittaa, että "astuessaan mutkittelee" taikka jotain sinnepäin. Eli päästiin ajoissa lähtemään kotia kohti.

Tuomari tutkii...

Ja ravataan eestaas ;)

Nappasin vaan Siron porukoilta mukaan ja lähdettiin vielä reissun jälkeen Essin ja Rian kanssa lenkille. Ja olipas lystiä Särmällä ja Rialla, kun saivat juoksennella täysiä ja vapaana. Käveltiin ihan kivan pituinen lenkki (reilu 2h) ja käytiin myös uittamassa koiria. Sirokin riehaantui vanhempieni pihalla riehumaan Särmän kanssa ja taas juostiin ja painittiin, nyt onkin ollut vaisua ja uneliasta porukkaa :)

Särmä siis hoksasi faijani vievän pahvitöttöröä roskiin, niin siitähän piti vetokisa laittaa käyntiin, kunnes...

kumpikin sai oman puoliskon ja pitihän tuo silputa vieläkin pienemmiksi paloiksi!

Sirokin riemastui tästä pahveilusta ja laittoi ranttaliksi!

Ja pitiähän sitä leikin tiimellyksessä, kisata siitä kumpi saa väännettyä nassuunsa hassumman ilmeen!