Tänään oli taas aksatreenit ja olipa olevinaan helppoja ratoja, tosin ei ne sitten niin ollutkaan, kun esteet ei olleet tarkoituksellisesti suorassa linjassa ja Särmä mm keksi, että renkaasta voi mennä myös siitä sivusta! Siro oli taas aika hassunhauskalla päällä ja hömpötteli menemään :) Särmä taasen oli innokas ja ohjaaja oma hidas itsensä, joka tuntui olevan kokoajan enemmän tai vähemmän myöhässä tai juoksentelevan ihan omia linjojaan Siron kanssa kyllä voi mennä "epävarmastikin", kun se kuitenkin reagoi, jos hidastan omaa vauhtiani, mutta Särmä yleensä painelee samaa vauhtia taikka petraa entisestään! Tänään tosin poitsu katseli minua välillä eikä irronnut totuttuun tyyliin (ehkä juuri siksi, kun olin auttamattomasti myöhässä).

Siro meni ekalla radalla ihan näppärästi, mutta ohjaaja oli taas hidas ja kepeillä tukkimasa koiran tietä! Lisään tästä esimerkki videon, kunhan saan ladattua (ei näy rata alusta asti). Näyttääpä muuten videoissa halli pieneltä!

 Renkaan voipi sivuuttaa hienosti, vaikkei sitä ole aiemmin kokeiltukaan...

 Tässä loisto esimerkki siitä kuinka ohjaaja on pihalla kuin lumiukko! Kun ei meinaa muistaa mihin piti mennä ja on vielä rutkasti myöhässä, kannattaa huitoa vastakkaisella (tai paremminkin molemmilla) käsillä ja antaa vääriä käskyjä Hop kun ei ihan tarkoita meillä putkea ja pussi taasen on ihan pussi eikä putki...

 Tässä myös muutamia kuvia treenien jälkeen, kun vietiin ässät vielä läheiselle kentälle leikkimään...


Ettei Sirossa olisi aavistus rusakkoa seassa


Toinen taas on viehtynyt kaikkeen mitä heitetään...


Koppiiiii!!! (Huomaa Siron ylenkatse, moisen vouhotuksen takia)


Kiinni se on saatava, vaikka samaa tavaraa (lunta) on kaikkialla ympärillä!


Tää on aikas hieno, vaikka itse sanonkin

Käytiin illalla myös hiihtämässä, muka koiraladulla, mutta eihän siellä ollut mitään latuja pelkkä pieni kävelypolku, niin ei oikeen vauhtiin päässyt.