On ollut nyt kiireisiä päiviä, kun on ollut töissä sairaslomia, niin saanut tehdä kiitettävän pitkiä päiviä. Ja niiden jälkeen tietty menty tontille, jossa oltu iltaan asti. Että sääliksi käy koiria, kun eivät nyt pariin päivään ole päässeet mitään aivotyöskentelyä harrastelemaan. Tosin tontilla ovat sitten senkin edestä aivottomasti riehuneet keskenään ;)

Mutta oli meillä vkonloppuna hoidossa koira, ei siis tanskandoggi niinkuin tosta otsikosta voisi olettaa, vaan rhode-tyttö Taika. Ja Taikahan on ihan ollut Särmän suosikki, siis kiusattava, poju kun on aiemmin ollut ihan häiritsevässä määrin tytöstä (huom. leikatusta) kiinnostunut ja pomppinut taukoamatta selkään, niin että Taikan hermot olleet koetuksella. Niin nyt ei poitsu edes kertaakaan yrittänyt! Vou, vähän olen yllättynyt ja ylpeä Särmystä ! Olin jo varma että pitää pitää koirat erillään, mutta ei onneksi! Käytiin sunnuntaina, hienossa tosin aavistuksen koleassa säässä lenkillä ja meno näytti tältä.

Tässä ensin ryhmäpotretti ja minähän sitten laskin Taikan vapaaksi, kun halusi niin kovin Särmän kanssa leikkimään, muttei omistaja Anna sentään pahastunut :) Kiltti ja kuuliainen tyttöhän Taika on niin uskalsi päästä viipottamaan!

Hassu kuva, kun tässä Taika näyttää Siroa pienemmältä, mikä ei pidä paikkaansa (jos joku ei tunnista niin Siro siis tuo penkillä pönöttävä).

Päästin sitten puoli vaiheessa lenkkiä kaikki irti ja hienosti meni leikit yksiin! Aiemmin siis ollut havaittavissa ketjureaktio; Särmä kiusaa Taikaa, jolla palaa hermo Särmään ja kun komentaa sitä, täytyy Siron tulla "puolustamaan" Särmää ja sitten meinaa tytöillä tulla riitaa, mutta nyt juoksivat tosi nätisti keskenään :) Tosta kuvasta ehkä huomaa kuinka Siro on aika kaponen Taikaan verrattuna, vaikka Taikakaan ei mikään iso narttu ole.

Siron mielestä oli ihanaa kun oli uus kaveri lenkillä mukana!  :)