Tänään pääsi Särmä 2v synttäreiden kunniaksi, ensimmäisiin virallisiin agilitykisoihin! Tultiin ekalta radalta kolmansiksi! Ja luva häämötti niin kivan lähellä, mutta saatiin siis radalta vitonen, kun Särmä ehti pyörähtää putken suulla ympäri, ennen sinne menoa. Muuten meni ihmeen kivasti ja toki vielä kivemmin olisi mennyt jos olisin vähän vikkeläkinttuisempi! :) Sirokin siis osallistui ja kuten uumoilinkin, niin ei ekalla radalla pystynyt keskittymään, kun Marko oli mukana ja tytölle tietty iski huoli jo lähdössä, että missä se Marko nyt on, niin oli kaartamassa jo ekan hypyn jälkeen Markoa kohti ja tepasteli samalla pussin kankaalle niin siitä hylky. Tehtiin kuitenkin rata loppuun ja lopussa innostuikin ja keskittyi rataan ihan ok. On ne vaan niin erilaisia. Särmää ei lainkaan hetkauta ketä tuttuja on ja missä, kun keskittyy vaan tekemiseen ja Sirolle se on aina yhtä paha paikka.
Hyppyradalla Siro menikin jo ihan kivasti ohjasin vaan huonosti niin kaarsi hypyn ohi, siitä siis vitonen ja aikaa meni. Särmä meni hyppärilläkin kivasti, mitä nyt ilmeisesti huolimattomasti taas ohjasin niin pyyhkäsi putken suusta ohi, minä kun olen tähän mennessä ollut varma, että hakee sinne hienosti ja ajoittain saanut rääkäistä, kun menossa putkiin omiakin aikojaan, mutta tänään ne ei näköjään houkuttaneet, liekö olleet erilaisetkin kuin meidän seuralla tai kehnot ohjaamiset mulla. Kepeille meni kyllä oikeaan väliin mutta vauhtia oli niin paljon, ettei seuraavaan väliin enää taipunut, joten vitonen myös sieltä. Siro siis hyppärillä 7. ja Särmä 8./15. Eli ei muuta kuin uudestaan! :)

Tässä vielä kuva palkintojen jaosta... Vähän erikoiset rodut, kun miettii, että suurin osa osallistujista oli bordercollieita :D