Viime perjantaina käytiin tokoilemassa koleassa säässä Essin ja Tiian kanssa. Oli kiva pitkästä aikaa käydä porukalla. Me harjoiteltiin Särmän kanssa ruutua (vissiin ihka ekaa kertaa) ja poitsu jotain vaikutti hoksaavan. Tehtiin myös takapään käyttöharjoituksia ja meni ihan ok. Sirokin sai pari kertaa kirmata ruutuun ja meni ihan sen näköisesti kuin olisi tiennyt mitä piti tehdä ;) ei olla tyttösen kanssa montaa kertaa tehty, mutta sentää muutaman kerran. Siro kävi myös suorittamassa hypyn ja lopun aikaa hömpötti omiaan, esitellen örinän kera ihan ihkaomia juttuja Essille ja Tiialle :D Sitten siirryttiin halliin aksaamaan ja menipä Maisa-sakemanni hillitysti ja hallitusti, melkein hävetti tuoda Särmä the jatkuvasti haukkuva ja kaahaava koira halliin ;) Mutta joo Särmä teki jonkunmoisen radanpätkän, muista enää miten meni, muttei vissiin mitään erikoista. Siro meni kivalla innolla ja muutenkin kuunteli hyvin.

Illalla oli vielä ohjatut agilityharkat ja hirmusen vaativa ja pitkä rata (sisälsi jaakotusta, päällejuoksua, niistoa ja takaaleikkausta). Mutta ohjaaja osasi neuvoa tosi hyvin ja jäi tosi hyvä fiilis. Ja siis mulle myös yhdessä kohdassa todettiin, että pidän ihan liian kiirettä! Vou, minä kun oon luullut, että olen aina ja ikuisesti myöhässä! :D JA Särmä keräsi kehuja hienoilla ja tosi tiukilla käännöksillään, joiden vertaisiin ei ryhmässä ollut käyttöbortsu eikä malinois kyenneet! Jopas jotakin! Tosin jos olisivat nähneet meidän viime agilitykisojen kaarrokset (laajaakin laajemmat) olisivat varmaan peruneet puheensa ;) Mutta tyytyväinen olin Särmään! heart

Tänään käytiin aamulla kentälllä ja molemmille koirille sianrintarustot aamupalaksi ja palkaksi pitkistä seuraamisista! Ei muutakuin lisää treeniä ja vähemmän laiskottelua ;)